Vzdrževanje vozila
Domov > Vzdrževanje vozila

Vzdrževanje vozila

ORiginalni AIXAM rezervni deli

Za vožnjo vašega vozila AIXAM brez skrbi, upoirabljajte samo originalne rezervne dele, ki so načrtovani in narejeni v skladu z potrebami vašega vozila.

Da bi vožnja vašega vozila minila brez okvar je vseh 7.000 originalnih delov prestalo testiranja, ki so bila posebaj zasnovana za vaš model vozila

Izbira originalnih delov AIXAM vam zagotavlja:

  • Popolno prilagoditev delov
  • Visko kvalitetni materiali
  • Deli, nrejani v skladu z varnostnimi normativi
  • Zanesljivost motorja
  • Dolgo življensko dobo obrabljivih delov (zavorne ploščice, filtri...)

pomen rezervnih delov

Med uporabo vašega vozila se zavorne ploščice, ki  jih pogosta uporabite za zaviranje vozila, segrejejo na visoko temperaturo, enako kot oljni filter, ki očisti velike količine olja ter zagotavlja mazanje in zaščito vašegamotorjado naslednjega servisa.

Kakovost nadomestnih delov močno vpliva na kakovost vaše vožnje. Servisiranje in menjava delov v predvidenih časovnioh intervalih so bistvenega pomena za zagotavljanje pravilnega delovanja vašega vozila AIXAM, predvsem pa se zagotovi vaša varnost. Originalni AIXAM rezervni deli so edini, ki so bili zasnovani in preizkušeni posebej za vaše vozilo in morajo biti vaša edina izbira.

Z zaupanjem v originalne rezervne dele, zamenjane na pooblaščenih AIXAM servisihste lahko prepričani, da bo vaše vozilo vedno zagotavljalo optimalno delovanje in varnost ne glede na pogoje uporabe vozila AIXAM.